Paylaş:
Bildirimler
Tümünü temizle

Sahte Pokemon Oyunu "Palworld"Steam'de 13.49 Dolar, Xbox.com'da 85 TL Fiyatla Satılıyor!

1 Gönderiler
1 Üyeler
0 Reactions
62 Görüntüleme
Forum
(@bytekno)
Üye Admin
Katılım : 10 yıl önce
Gönderiler: 424
Konu başlatıcı  

19 Ocak 2024 tarihinde yepyeni bir oyun daha sessiz sedasız çıkışını yaptı. Fakat bu oyun bir anda Steam'de en çok satanlar, en çok oynananlar arasına adını yazdırdı. Ülkemizde 13.49 Dolar gibi yüksek bir fiyatla satılan oyun, dünya genelinde sanki 13.49 tl gibi diyebileceğimiz bir fiyattan satılıyor. Bu nedenle de dolar ve euro para birimi kullanılan ülkelerde oyun çerez parasına satın alınabiliyor. 

Peki nedir bu oyunun kerameti? 

Oyun, japonya merkezli geliştiriliyor fakat gerçek pokemonlar ile bir bağlantısı bulunmuyor. Oyunda, pokemonlara benzeyen dostlar adında yaratıklar yer alıyor. Oyuncular, Dostları üs inşa etmek, geçiş yapmak ve savaşmak için kullanmak üzere ele geçirebiliyorlar. Oyunun ilgi çekmesinin sebepleri arasında, pokemon benzeri yaratıkları, hayatta kalma temasını ve sevilen oyunların güzel yanlarını esinlenmiş olmasını örnek gösterebiliriz. 

Oyun şuan erken erişim aşamasında olduğundan fiyatının sonradan artabileceği söyleniyor fakat oyunun popülerliğinin ne kadar süreceği, oyuncuların oyundan ne zaman sıkılacağını henüz bilmiyoruz. 

Oyunu satın almak isteyenler, Steam'de 13.49 Dolar ödemek yerine Xbox.com'da 85 TL ödeyebilir ve satın aldıkları oyunu Xbox cihazlarıyla, Windows yüklü bilgisayarlarında oynayabilirler. 

https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/palworld-game-preview/9nkv34xdw014

https://store.steampowered.com/app/1623730/Palworld/

Bu oyun halen geliştirilme aşamasındadır. Bitmiş ürün olarak piyasaya sürülmeden önce değişiklik yapılabilir. Lütfen yalnızca oyunun mevcut durumundan memnunsanız satın alın.

S. Bu ne tür bir oyun?
C. Bu oyunda, Pals olarak bilinen gizemli yaratıkların yanında huzur içinde yaşayabilir veya acımasız bir kaçak avcılık örgütünü kovmak için hayatınızı riske atabilirsiniz.
Dostlar savaşmak ve üremek için kullanılabilir ya da çiftliklerde veya fabrikalarda çalıştırılabilirler.
Hatta onları satabilir veya yiyebilirsiniz.

▼Hayatta kalma
Yiyeceğin kıt olduğu ve vahşi kaçak avcıların ortalıkta dolaştığı zorlu bir ortamda tehlike her köşede bekliyor. Hayatta kalmak için dikkatli adım atmalı ve zor seçimler yapmalısınız... bu, zamanı geldiğinde kendi Dostlarınızı yemek anlamına gelse bile.

▼Binekler ve Keşif
Pals karada, denizde ve gökyüzünde dolaşmak için monte edilebilir; bu da dünyayı keşfederken her türlü ortamdan geçmenize olanak tanır.

▼Bina Yapıları
Bir piramit mi inşa etmek istiyorsunuz? Bir Dost ordusunu göreve gönderin. Pals'a yönelik iş kanunları yok, bu yüzden onları dilediğiniz gibi kullanın.

▼Üretim
Konforlu bir hayat yaşayabilmek için ateş yakmak, elektrik üretmek veya cevher çıkarmak için çeşitli yararlı Arkadaşlar bulun.

▼Çiftçilik
Bazı Dostlar tohum ekme konusunda iyidir, diğerleri ise mahsulleri sulama veya hasat etme konusunda beceriklidir. Pastoral bir çiftlik oluşturmak için Arkadaşlarınızla birlikte çalışın.

▼Fabrikalar ve Otomasyon
İşi Pals'ın yapmasına izin vermek otomasyonun anahtarıdır. Bir fabrika inşa edin, içine bir Dost yerleştirin ve beslendikleri sürece, yani ölene kadar çalışmaya devam edecekler.

▼Zindan Keşfi
Yanınızda Pals varken en tehlikeli alanların bile üstesinden gelebilirsiniz. Zamanı geldiğinde cildinizi kurtarmak için birini feda etmeniz gerekebilir. Kendi hayatlarına mal olsa bile hayatınızı koruyacaklar.

▼Üreme ve Genetik
Bir Pal yetiştirdiğinizde ebeveynlerinin özelliklerini miras alacaktır. En güçlü Dost'u yaratmak için nadir dostları birleştirin!

▼Kaçak Avlanma ve Suç
Nesli tükenmekte olan Dostlar yaban hayatı koruma alanlarında yaşıyor. Hızla zengin olmak için gizlice içeri girin ve nadir Dostları yakalayın! Sonuçta yakalanmazsan suç değil.

▼Çok oyunculu
Çok oyunculu mod destekleniyor, bu yüzden bir arkadaşınızı davet edin ve birlikte bir maceraya çıkın! Ve tabii ki arkadaşlarınızla savaşabilir ve Dostlarınızı takas edebilirsiniz.
Not: PvP gelecekteki bir güncellemede uygulanacaktır

Bu tamamen yeni çok oyunculu, açık dünyada hayatta kalma ve zanaat oyununda sizin için savaşmak, çiftçilik yapmak, inşa etmek ve çalışmak için her türden heyecan verici Dostları toplayın!


   
Alıntı