Soundcloud, Müzik Y...
 
Paylaş:
Bildirimler
Tümünü temizle

Soundcloud, Müzik Yükleme Limitlerini Değiştirmeyeceğini Duyurdu!

1 Gönderiler
1 Üyeler
0 Reactions
516 Görüntüleme
Forum
(@bytekno)
Üye Admin
Katılım : 10 yıl önce
Gönderiler: 424
Konu başlatıcı  

Bir süredir Soundcloud'un ücretsiz kullanıcı yükleme limitlerinde kısıtlamaya gitmesi, limitleri azaltması bekleniyordu. Ancak 5 Aralık 2019 tarihinde Soundcloud kullanıcılarına gönderilen bir blog duyurusu ile ücretsiz kullanıcı yükleme limitlerinin değiştirilmeyeceği açıklandı. 

Blog duyurusunda tam olarak şunlar aktarılıyordu; 

Son 12 yıl boyunca SoundCloud, dünyadaki milyonlarca sanatçının müzikte bir sonraki albümünü yüklemesi, paylaşması ve bulmanız için başarılı bir platform oldu. Misyonumuz, kariyerinizi kendi şartlarınız üzerine inşa etmek ve büyütmek için en iyi araçlarla sizi güçlendirmek, yaratıcılığın gelişebileceği bir toplumu teşvik etmek oldu.

Bu haftanın başlarında, yükleme sınırımızı değiştirme niyetimiz olduğunu duyurduk. Duyurudan bu yana geçen birkaç gün boyunca sizi dinleyerek, söylediklerinizden öğrenerek ve SoundCloud'u her türlü yaratıcıya kendilerini ifade etmelerine yardımcı olan açık bir platform olarak neyin özel kıldığını yansıtarak geçirdik.

Ve sizi duyduk. Ücretsiz yükleme sınırlarımızdaki değişikliği yapmamaya karar verdik. Bundan böyle platformun mümkün olduğu kadar yaratıcı ve erişilebilir olmasını sağlamak için ücretsiz ve ücretli teklifler dengesini iyileştirmeye devam edeceğiz.

Heyecanlıyız. Sizin için yeni özelliklerin, ürünlerin ve güncellemelerin güçlü bir yol haritasına sahibiz. SoundCloud'u bugünkü haline getirmeye yardımcı olan yaratıcılar topluluğu, sizden gelecek destek ve geri bildirimleri almaya devam edecek.

Bize ne düşündüğünüzü, ne istediğinizi ve neye ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Buradayız, dinliyoruz.

Soundcloud ekibinin kararını değiştirenin tam olarak ne olduğunu bilemiyoruz ancak yıllardır başarılı bir duruş sergileyen, para ödeme ve reklam dayatması yapmayan bu platformun rakiplerinden ayrılmasına sebep olan kullanıcı ayrıcalıklarını ellerinden almıyor olmasına gayet mutluyuz. 

Konuyla alakalı orijinal blog yazısına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://blog.soundcloud.com/2019/12/05/we-heard-you-upload-limits-are-not-changing-on-monday/


   
Alıntı