Android 2.3.6 Sürüm...
 
Paylaş:
Bildirimler
Tümünü temizle

Android 2.3.6 Sürümünde Düzgün Çalışan Browser Uygulaması Var Mı?

0 Gönderiler
1 Üyeler
0 Likes
21 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Android 2.3.6 Sürümünde Düzgün Çalışan Browser Uygulaması Var Mı?

Android 2.3.6, Android'in en eski sürümlerinden biri olduğu ve şuan çok çok az miktar cihazda bu sürüm bulunduğu için doğal olarak pek çok browser uygulaması bu sürümde çalışmıyor. Aslında çalışıyorlar ama ssl sertifikası olan sayfaların çoğunu açamıyor, canlı videoları oynatamıyorlar. Bu nedenle de Android 2.3.6 sürümünde web gezintisi imkansız bir hale geliyor.

Peki ne yapacağız? 

Android 2.3.6 sürümünde ssl sertifikalı siteleri gezmek, web gezinti deneyiminizi %60-70 oranında iyi bir seviyeye çıkarmak istiyorsanız yapacağınız şey, apkmirror.com gibi sitelerden Opera Mini'nin Android 2.3.6 uyumlu APK dosyalarından birisini indirmek ve cihazınıza kurmak olacaktır. 

Bunu yaptığınızda, standart Android tarayıcısının aksine çoğu web sitesine giriş yapabilir, hızlı bir web gezinti deneyimi elde edebilirsiniz. 

Fakat bu tarayıcının da kötü yanı; canlı videoları oynatamıyor olması! Birçok sitede bu sorunla karşılaşacaksınız fakat bazı sitelerde PLAY butonuna bastığınızda karşınıza gelen indirme seçeneği ile mevcut videoyu indirip, cihazınızdan çevrimdışı olarak izleyebileceksiniz. 

Opera Mini'nin Android 2.3.6 uyumlu son sürümü 19.0.2254.108926'dır. Eğer bu sürümde sorun yaşarsanız daha önceki sürümleri tek tek deneyebilirsiniz. Ancak unutmayın! Opera Mini'nin Android 2.3.6 uyumlu olmayan sürümlerini indirirseniz kurulum gerçekleşmez, Opera Mini'yi cihazınızda kullanamazsınız. 

 https://www.apkmirror.com/apk/opera-software-asa/opera-mini/variant-%7B%22minapi_slug%22%3A%22minapi-9%22%7D/ 

Cevabınız

Yazar Adı

Yazar E-postası

Sorunuz *

 
Önizleme