Tom ve Jerry Mobil ...
 
Paylaş:
Bildirimler
Tümünü temizle

Tom ve Jerry Mobil Oyunu 31 Mayıs'ta Erişime Açılıyor!

1 Gönderiler
1 Üyeler
0 Reactions
569 Görüntüleme
Forum
(@bytekno)
Üye Admin
Katılım : 10 yıl önce
Gönderiler: 426
Konu başlatıcı  

Çin merkezli oyun yapım şirketi NetEase Games tarafından geliştirilen resmi Tom ve Jerry parkur oyunu 31 Mayıs'ta geri dönüyor!

Normalde 2015 yılında yayımlanan fakat o zamandan beri pek fazla bilinmeyen ve ilgi görmeyen oyun, yakın zamanda NetEase Games tarafından tekrar yenilemeye sokulmuş ve bir süredir beta testleri yapılıyordu.

Ve yenilenen oyun şimdi tekrar genel erişime açılıyor.

Şimdilik sadece Çince dil desteği sunan oyunda bir adet klasik biletli görev modu, bir adet parkur modu bulunuyor ve parkur modunu istediğiniz kadar oynayabiliyorsunuz.

Oyunda 20'den fazla karakter bulunuyor ve klasik yada parkur modunda oynayarak kazandığınız peynir paralarla da bu karakterleri, karakterlere özel aksesuarları satın alabiliyorsunuz.

Oyun, 31 Mayıs 2019 tarihinde erişime açılıyor.

Oyunda şuan sadece Çin dili desteği bulunsa da dünyanın her yerinden vpn'siz oynanabiliyor. Fakat oyunu indirmek için Tap.io sitesini kullanmanız gerekiyor ve buradan indireceğiniz 800 mb'lık oyun paketini yükledikten sonra oyunda oturum açabilmek için QQ hesabınız olması, bu hesap ile giriş yapmanız gerekiyor.

31 Mayıs'ta final sürüm yayımlandığında ise bu durumun değişeceği, İngilizce dil desteği ve Google Play ile oturum açma seçeneklerinin ekleneceği düşünülüyor.

Oyunun mevcut sürümünü indirmek, oynamak istiyorsanız, aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://www.tap.io/app/70882


   
Alıntı