PUBG Mobil Takım Öl...
 
Paylaş:
Bildirimler
Tümünü temizle

PUBG Mobil Takım Ölüm Maçı Modu ile Daha Keyifli Oldu!

1 Gönderiler
1 Üyeler
0 Reactions
1,698 Görüntüleme
Forum
(@bytekno)
Üye Admin
Katılım : 10 yıl önce
Gönderiler: 426
Konu başlatıcı  

Dünya genelinde 400 milyondan fazla indirme ve günlük 50 milyon aktif oyuncuya sahip fps aksiyon oyunu PUBG Mobile, yeni bir güncelleme aldı. Yeni güncelleme ile oyuna takım ölüm maçı modu eklenirken, yeni mod ile oynanabilecek ufak bir haritada oyuna dahil edildi. 

Oyunun yeni modunda kural basit; 4 - 4 halinde iki takım oluyor, her oyun 10 dakika sürüyor ve 10 dakika içinde en fazla kill alan yada 40 öldürme hedefine ulaşan takım kazanıyor. Oyunda mermi sınırlaması da yok. 

Oyunun yeni moduna mobil platformlardaki en yeni Pubg mobile güncellemesi ile kavuşabilirsiniz.

Ölüm savaşı modu yeni gelen güncellemenin sadece bir parçası. Bu modun yanı sıra, yeni güncelleme ile Godzilla: Canavarlar Kralı temalı ödüller, oynanabilirlik eklentileri ve diğer kayda değer dengelemeleri de yanında getiriyor.

Bugünün içerik güncellemesiyle ilgili diğer ayrıntılar şu şekilde sıralanıyor:

  • Geliştirilmiş Kontrol Ayarları – Birinci Şahıs Nişancı (FPP) ve Üçüncü Sahıs Nişancı (FPP), özellikle yüksek atlama ve tırmanma için yeni bir düğme de dahil olmak üzere ekran kontrolü özelleştirme için benzersiz kontrol ayarlarına sahiptir;
  • Godzilla: Canavarlar Kralı Teması – PUBG MOBILE ve Godzilla: Canavarlar Kralı arasında süren işbirliğinin bir parçası olarak, göz korkutucu bir Godzilla teması, birçok tematik etkinlik, ödül ve daha fazlasını içerir;
  • Vikendi Ayak İzleri– Oyuncular artık düşmanlarının nerede olduğunu Vikendi tundra haritasında karda kalmaya başlayan ayak izlerini takip ederek bulabilecek.
  • Üçüncü Taraf Hile Karşıtı Sistem – Yeni eklenen bu uygulama sayesinde emülatör vb. uygulamalarla yapılan hileler tespit ve rapor edilebilecek.
  • Yeni Başarımlar – Oyuncular yeni eklenen takım ölüm savaşlarına ait başarımlarını kazanmak için kendilerini sınayabilecekler, bunlara ilk ve son öldürme, kazanma sayısı ve birçok yeni başarım dahildir.
  • Ek Sosyal Özellikler – Bugünün güncellemesi, maçların sonunda MVP vitrinleri, portatif dolap sisteminde yükseltmeler, popülerlik hediyesi ödülleri, karizma puanları ve daha fazlasını içeren birçok yeni sosyal özellik sunuyor.
 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.ig&hl=tr 

https://apps.apple.com/tr/app/pubg-mobile/id1330123889?l=tr

https://syzs.qq.com/tk/

   
Alıntı