Türk Telekom Yazlık İnternet Paket Fiyatları ve Başvuru

turktelekom Türk Telekom Yazlık İnternet Paket Fiyatları ve Başvuru

Türk Telekom’un Yazlık İnternet Paketleri sayesinde yaz tatiline giden kullanıcılar, 2 veya 3 aylık yazlık internet paketleriyle iletişimlerini kesintisiz sürdürüyor. Türk Telekom’un yeni ve mevcut müşterileri, Yazlık İnternet Paketleri hizmeti kapsamında ADSL ve Yalın DSL paketlerinden 2 veya 3 ay süreli olarak faydalanabiliyor.

Türk Telekom ADSL müşterileri seçtikleri Yazlık İnternet Paketleri’nin süresi bittikten sonra isterlerse kullanılan gün kadar ödeme imkanından faydalanabilecek, isterlerse yazlık internet paketlerini uzun süreli kullanabilecekleri ADSL veya Yalın internet hizmetlerine çevirebilecekler. Yalın internet paketlerini tercih eden müşterilerin abonelikleri; paket süreleri bitiminde iptal edilecek.

Kampanya detayları, fiyat tarifeleri ve başvuru için aşağıdaki bağlantıyı takip edebilirsiniz.

>> Türk Telekom Yazlık İnternet Paket Fiyatları ve Başvuru

Tarife ve fiyatları görebilmek için “Evde İnternet Müşterisi Değilim” seçeneğini seçmeniz gerekiyor.

Millenicom’un Yazlık İnternet Paketi

Ne tatilinden ne de internetinden vazgeçmek istemeyen yazlıkçılar için “Yazlık İnternet Paketi” hazırlayan Millenicom, 35 Mbps’ye kadar ulaşan hızıyla yazlıkları ve yazlıkçıları internetsiz bırakmıyor. Millenicom Yazlık İnternet Paketi ile kullanıcılar 12 ya da 24 ay taahhütlü internet paketlerini almak zorunda kalmıyor. 3 aylık sınırsız, kotasız internet keyfi sunan Millenicom Yazlık İnternet Paketi, 3 ay sonra kendiliğinden, otomatik olarak iptal oluyor. Kota bittiği için ek ücret ödemek zorunda kalmayan kullanıcılara ise tatildeyken de interneti doya doya kullanma keyfini yaşamak kalıyor.

35 Mbps’ye kadar kotasız, sınırsız ev interneti sunan Millenicom Yazlık İnternet Paketi, 3 ay boyunca ayda sadece 99,90 TL’ ye kullanıcılarını bekliyor.

3 aylık sınırsız, kotasız ev internetini müşterilerine bir arada sunan Millenicom Yazlık İnternet Paketi’ne Milleni.com.tr web sitesinden ya da 0850 333 0 333 numaralı Millenicom çağrı merkezinden başvurulabiliyor.