En İyi Mobil Taksi Simülasyon Oyunu “Taxi Sim 2020”

En İyi Mobil Taksi Simülasyon Oyunu “Taxi Sim 2020”

Mobil oyunları seviyorsanız, simülasyon oyunlarını, özel görevler yapmayı seviyorsanız, sizin için yepyeni bir oyun önerim var! Daha önce Taxi Sim 2016 ile tanıdığımız Romanya merkezli oyun şirketi Ovilex Software, 2020 senesi içinde en yeni taksi simülasyon oyununu Google Play ve Apple Store üzerinden yayımladı. Ve bu seferki oyun, 2016 versiyonundan çok daha iyi!

En İyi Mobil Taksi Sürme Oyunu!

Oyunun adı Taxi Sim 2020. Oyunun indirme boyutu 600 küsür mb. Oyunun grafikleri önceki Ovilex oyunlarından 2 kat daha iyi. Haritalar Gta Vice City’i andırırken, araç kontrolleri de GTA oyunları kadar başarılı. Oyun içi etkileşimler, yapay zeka davranışları ve tasarımlar çok iyi. Kariyer modu var, serbest sürüş modu var ve multiplayer modu var. Ve oyunun Türkçe dil desteği mevcut!

Oyunda araç çeşitliliği harika. Oyun içi yolcu taşıyor, para kazanıyor ve paranız ile yeni araçlar alıyorsunuz. Lisanslı olmasa da Bmw, Mercedes, Audi, Ford, Dacia gibi araçları satın alıp taksi olarak kullanabiliyoruz. Yada vip görevler alarak Uber benzeri Vber servisi sunabiliyoruz.

Oyunda reklamlar mevcut, fakat 19 TL ödeyerek reklamları kaldırabiliyorsunuz yada internetinizi kapatarak oyuna girerseniz hiçbir şekilde reklam görmüyorsunuz. Sonrasında oyunun tadını çıkarmaya başlıyorsunuz.

Fakat oyunun tek kötü yanı var, mobil cihazlarda biraz ısınmaya sebep oluyor. Tabi bu sorunu da yeni güncellemeler ile çözeceklerini düşünüyorum.

Oyunu bizzat deneyimlemek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

>> Google Play’de Taxi Sim 2020

>> Apple Store’da Taxi Sim 2020

Oyuna dair sorularınız olursa yazı altından yorum olarak yazabilir ve daha fazla oyun için aşağıdaki bağlantılara göz atabilirsiniz.

>> İnşaat Simülasyon Oyunu “Construction Simulator 3”
>> En İyi Tır Simülasyon Oyunu “Truck Simulation 19”
>> Google Play ve Apple Store’un En İyi Simülasyon Oyunları